fbpx

GYIK azaz GYakran Ismételt Kérdések

Megpróbálunk segítséget nyújtani azon új ügyfeleink számára akik még nem ismerik termékeinket. Az alábbiakban sűrűn elhangzó kérdéseket és a rájuk adott válaszainkat tesszük közzé:

Szállítással kapcsolatos kérdések

A megrendelt terméket mikor kapom meg?

Magyar Postával rendelt termék(ek) esetén, a 16:00ig leadott rendelést még aznap feladjuk és a következő munkanapon kerül kiszállításra. GLS futárszolgálattal a következő munkanapi kiszállítást a 11:00ig leadott rendelések esetén tudjuk garantálni. Amennyiben a rendelt tétel(ek) nincs raktáron, arról tájékoztatni fogjuk.

Micro Headset

Mire használható?

A miniatűr méretű, hallójáratban könnyedén és rejtve elhelyezhető készülék diszkrét telefonálást tesz lehetővé bármilyen körülmények között.

Hogy működik?

Működése megegyezik egy hétköznap headsettel, annyi különbséggel hogy a fülünkben lévő apró fülhallgató nem kábelen hanem elektromágneses hullámokon keresztül kapja a jelet a telefonunkról. Ehhez természetesen szükség van egy valamilyen indukciós eszközre, mely ezeket a mágneses hullámokat indukálja a telefon headset csatlakozójából érkező hangsávból.

Hogy kell használni?

Használata pofon egyszerű: A fülhallgatóba behelyezzük a SONY típusú elemet, majd a fülünkbe helyezzük. Az indukciós eszközt (mely lehet kábeles vagy bluettoth típusú) a telefonunkhoz csatlakoztatjuk mint egy hagyományos headszetet. Ezután a szett kész is a hívások fogadására vagy indítására.

Bluetooth indukciós toll vagy hurok?

Mindkettő egyformán megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a micro headset használatát. Mindenkinek a saját döntésére bízzuk, hogy melyik szimpatikusabb. A toll talán annyival előnyösebb a huroknál, hogy a kezünkben va, és mivel a tollban található a mikrofon és az indukciós hurok, így a szánktól és fülünktől való távolság változtatásával könnyedén tudjuk "állítani" a hangerősséget. A bluetooth indukciós hurok hosszabb beszéd és készenléti idővel rendelkezik, hangerőszabályzót is tartalmaz, de ha a ruhánk alatt viseljük, ennek a szabályzása körülményes lehet használat közben.

A bluetooth indukciós eszköz valóban begerjed, megszakad?

Ez csak az interneten terjedő rémhír. Ezek az eszközök teljesen úgy működnek, mint egy hagyományos bluetooth headszet. Vegyünk példának egy zsúfolt kávézót, sokan telefonálnak és intézik az ügyeiket. Páran bluetooth headszetet használnak a nagyobb kényelem érdekében. Mindegyikük tudja használni a telefonját vele, és nem zavar be a közelében lévők beszélgetése. Ez azért lehetséges, mivel a bluetooth headszet a telefonnal létesített kapcsolat után egy titkosított csatornánk kommunikál a telefonnal amihez harmadik eszköz nem férhet hozzá.

Bankkártyás fizetés

Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.