fbpx

Általános tudnivalók és használati feltételek

A megrendelések feladása a Webshopban kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a spytek.hu webcímen. A szolgáltatásunk az egész ország területén elérhető, a kiszállítást futárszolgálat útján teljesítjük. Az Internetáruházban vásárlás előtt nincs szükség regisztrációra. Megrendeléskor általános szállítási és számlázási adatok megadására szükség van, hogy rendelését maradéktalanul teljesíteni tudjuk. Megadott adatait természetesen bizalmasan kezeljük, és 3. fél számára semmilyen esetben sem adjuk ki! Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Szállítási díjakról és információkról itt tájékozódhat: Szállítási információk

Jogi Nyilatkozat

A webáruház az elírás, téves megjelenés jogát fenntartja, és ezekből a hibákból eredő félreértésekért semmilyen felelősséget nem vállal!

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, táblázatok, saját szerkesztésű képek, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

Külön felhívjuk figyelmét, hogy nem járulunk hozzá internetes apróhirdetési oldalakon, árverési oldalakon a műszaki adatlapjaink, illetve leírásaink megjelenítéséhez, még használt cikkek esetében sem!

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, leírások, képek, ábrák, és grafikák a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a SPYTEK előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, az interneten megjeleníteni, tárolni és átruházni.

A fentiek megsértése bűncselekmény, amely 3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható!

A SPYTEK WEBSHOP felszólítás nélkül, azonnal megteszi a szükséges jogi lépéseket, ha bármilyen formában a fentiekben részletezett jogsértéssel, lopással, másolással találkozik!

Az üzemeltető fenntartja az elírás, tévedés és árváltoztatás jogát.

Visszavételi szabályzat

A Spytek.hu webáruházban leadott rendelés állapotáról a rendelést követően haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül e-mailben értesíti a rendszer. Rendelését lemondhatja, amíg nem kapott értesítést a kiszállításról. Az e-mail tartalmazza a rendelés valamennyi részletét. Kérjük, a megrendelés teljesüléséig őrizze meg ezt az e-mailt. A Spytek.hu webáruházban leadott rendelésének törléséhez kérjük, vegye fel a webáruház tulajdonosával a kapcsolatot minél előbb. Ezt megteheti közvetlenül a Kapcsolat menüpont alatt lévő e-mail küldése modulon, vagy az info[kukac]spytek.hu email címre küldött levélben. A levél tárgyába feltétlenül írja be a következőt: ”rendelés lemondása”. Amennyiben telefonon szeretne kapcsolatba lépni velük az alábbi telefonszámon teheti: 06-30-2530592.

További információkról az ASZF menüpontban olvashat!

Bankkártyás fizetés

Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.