fbpx
Szervizünk levelezési címe

11 Ocean Kft, Győr 9026, Rozmaring utca 21/1. telefon: 06302530592

Meghibásodott, garanciális termékeiket a fenti címre kérjük eljuttatni előzetes telefonos vagy e-mail egyeztetést követően.

 • 10 kg alatti termék szervizbe juttatása hatályos jogszabály alapján a vásárló terhére történik
  Kérjük a készüléket a szerviz fenti címére futárszolgálattal adja fel. A borítékba a hibás terméket, hibaleírást, elérhetőséget és visszajuttatáshoz megfelelő csomagolást melléklejen. A hibás terméket futárszolgálattal juttassa el címünkre!

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a környékünkön a Magyar Posta (MPL) szolgáltatása rendkívül rosszul működik. Legtöbb esetben a küldeményeket értesítés és kiszállítás nélkül küldik vissza a feladónak, ezért kérjük, hogy saját érdekükben válasszanak alternatív futárszolgálatot.

 • 10 kg feletti termék szervizbe juttatása
  Szervizünk gondoskodik a termék felvételéről, kérem lépjen velünk kapcsolatba.
  Kijavított termék/ek visszajuttatása
  A kijavított terméket CÍMZETT FIZETI csomagként küldjük vissza, melynek díja a csomag átvételekor térítendő a futárnak. Összege ~2200 - 2600 Ft csomag méretétől és súlyától függően!
  Amennyiben ez az út Önnek nem felel meg, úgy a terméket személyesen is átveheti időpont egyeztetés után szervizünk győri címén!
Garanciális tudnivalókról, jogokról és szervizünk kötelességeiről a következő oldalon olvashat

Minőségi kifogás, szavatosság, jótállás

 
A fentiek elolvasásának hiányából adódó kellemetlenségért felelősséget nem vállalunk!
 
Szerviz óradíjak
 • Szerviz munkaóra:

  8000 Ft + Áfa / óra

 • Bevizsgálás díja

  Szervizbe küldött készülékek esetén bevizsgálási díjat számítunk fel. Bevizsgálás díját csak abban az esetben kell megfizetni, ha a készülék javítását a készülék tulajdonosa nem kéri. Garanciális termékek esetén abban az esetben számítjuk fel a bevizsgálási díjat, ha a szervizbe küldött készülék hibátlan és megfelelően működik. Hibás garanciális készülékek esetén a javítás természetesen díjmentes, amennyiben a meghibásodás garanciális jellegű.

  Bevizsgálás díja 5000 Ft+ Áfa

Bankkártyás fizetés

Fizetési tájékoztatónk ide kattintva érhető el. Oldalunkon az alábbi megoldásokkal is fizethet.